Natuurmuseum Brabant

Beste kidsproof museum van Noord-Brabant (en tweede van Nederland!)
Museum is vandaag open
van 10.00 tot 17.00 uur

Natuurmuseum Brabantpas

Aanvraag Natuurmuseum Brabantpas

Over de onderwijsinstelling

Wij wensen gedurende het schooljaar 2018-2019 gebruik te maken van de Natuurmuseum Brabant-pas.

Overige informatie

Abonnementsregeling onderwijs
Schoolpas voor een jaar lang onbeperkt museumbezoek!

Basisonderwijs
Al heel wat jaren kent Natuurmuseum Brabant een abonnementsregeling voor het onderwijs. Veel scholen maken daar volop gebruik van. Met dit abonnement sluit u voor een schooljaar een abonnement af en kunt u het museum dat jaar onbeperkt bezoeken. Dit kan in groepsverband, maar ook kunnen leerlingen en docenten individueel het museum bezoeken met de pas (buiten schooltijd). Dan bedragen de kosten maar één euro vijfenzestig per bezoek.

De Natuurmuseum Brabantpas is geldig als hij voorzien is van een pasfoto. Een jaarabonnement voor de hele school voor Natuurmuseum Brabant bedraagt voor het schooljaar 2018-2019 € 1,65 per leerling/leerkracht voor scholen uit de gemeenten Tilburg, Goirle, Gilze-Rijen en Dongen. Voor scholen daarbuiten bedraagt een schoolpas €2,20 per leerling/leerkracht.
Buiten schooltijd kunnen de leerlingen en leerkrachten het museum op eigen gelegenheid bezoeken voor maar één euro vijfenzestig per keer.
Maakt u nog geen gebruik van deze ideale manier om goedkoop het hele jaar gebruik te maken van tentoonstellingen en educatieve activiteiten van Natuurmuseum Brabant? Dan kunt u de pas aanvragen door het formulier hiernaast in te vullen en digitaal te versturen. Wij regelen dan de rest.

Wilt u eerst meer informatie? Dat kan bij de administratie van het museum via telefoonnummer 013-5353935 of via e-mail: receptie@natuurmuseumbrabant.nl.

Ook goed te weten:
- Het komt vaak voor dat de facturen niet bij de juiste contactpersoon aankomen. Is het opgegeven mailadres niet van degene die de facturen afhandelt? Vermeld u bij uw aanvraag dan s.v.p. ook een emailadres waar de factuur naartoe gestuurd kan worden. 
- De administratiekosten bedragen tien euro per aanvraag. 

Voortgezet onderwijs

Alleen scholen uit de gemeenten Tilburg, Goirle, Gilze-Rijen en Dongen kunnen een Natuurmuseum Brabantpas aanvragen. Met die pas betaalt u één euro vijfenzestig per leerling/leerkracht per schooljaar. Voor het voortgezet onderwijs is het mogelijk een abonnement te nemen per leerjaar, i.p.v. de hele school.

Voor scholen uit andere gemeenten is het helaas niet mogelijk om een abonnement aan te vragen. Uiteraard kunt u wel de educatieve activiteiten boeken tegen een speciaal schooltarief van € 4,95 per leerling/leerkracht.

58GFCS