Natuurmuseum Brabant

Beste kidsproof museum van Noord-Brabant (en tweede van Nederland!)
Museum is vandaag open
van 10.00 tot 17.00 uur

Natuurmuseum Brabantpas

Aanvraag Natuurmuseum Brabantpas

Over de onderwijsinstelling

Wij wensen gedurende het schooljaar 2016-2017 gebruik te maken van de Natuurmuseum Brabant-pas.

Overige informatie

Abonnementsregeling onderwijs
Schoolpas voor een jaar lang onbeperkt museumbezoek!

Basisonderwijs
Al heel wat jaren kent Natuurmuseum Brabant een abonnementsregeling voor het onderwijs. Veel scholen maken daar volop gebruik van. Met dit abonnement kunt u Natuurmuseum Brabant een jaar lang gratis bezoeken. Dit kan in groepsverband, maar ook kunnen leerlingen en docenten individueel het museum bezoeken met de pas. Dan bedragen de kosten maar één euro vijftig per bezoek.

De Natuurmuseum Brabantpas is geldig als hij voorzien is van een pasfoto. Een jaarabonnement voor de hele school voor Natuurmuseum Brabant bedraagt voor het schooljaar 2016-2017 € 1,50 per leerling/leerkracht voor scholen uit de gemeenten Tilburg, Goirle, Gilze-Rijen en Dongen. Voor scholen daarbuiten bedraagt een schoolpas €2,00 per leerling/leerkracht.
Buiten schooltijd kunnen de leerlingen en leerkrachten het museum op eigen gelegenheid bezoeken voor maar één euro vijftig per keer.
Maakt u nog geen gebruik van deze ideale manier om goedkoop het hele jaar gebruik te maken van tentoonstellingen en educatieve activiteiten van Natuurmuseum Brabant? Dan kunt u de pas aanvragen door het formulier hiernaast in te vullen en digitaal te versturen. Wij regelen dan de rest.

Wilt u eerst meer informatie? Dat kan bij de administratie van het museum via telefoonnummer 013-5353935 of via e-mail: receptie@natuurmuseumbrabant.nl.

Voortgezet onderwijs
Alleen scholen uit de gemeenten Tilburg, Goirle, Gilze-Rijen, Dongen en Loon op Zand kunnen een Natuurmuseum Brabantpas aanvragen. Met die pas betaalt u één euro vijftig per leerling/leerkracht per schooljaar. Voor het voortgezet onderwijs is het mogelijk een abonnement te nemen per leerjaar, i.p.v. de hele school.

Voor scholen uit andere gemeenten is het helaas niet mogelijk om een abonnement aan te vragen. Uiteraard kunt u wel de educatieve activiteiten boeken tegen een speciaal schooltarief van € 4,50 per leerling/leerkracht.

 

58GFCS