Gepubliceerd op 08 juni 2018

actie Jurassic World/Fallen Kingdom

Plannen om Jurassic World/ Fallen Kingdom te gaan bekijken bij Pathé Tilburg? Goed nieuws: dan krijg je het tweede toegangskaartje voor Natuurmuseum Brabant gratis, op vertoon van je filmkaartje!

Als je deze zomer de film Jurassic World/ Fallen Kingdom gaat bekijken in Pathé Tilburg, bewaar je kaartje dan goed. Bij Natuurmuseum Brabant krijg je dan namelijk het tweede toegangskaartje voor het museum gratis!

Deze actie werkt als volgt:

- Bij de kassa van het museum laat je je filmkaartje zien. Dat mag ook op je telefoon zijn.
- Het tweede en goedkoopste kaartje is gratis. Er gaat dus altijd iemand mee die de volle prijs van een kaartje betaalt. Een Museumkaart geldt niet als eerste kaartje!
- niet geldig in combinatie met andere acties.
- De actie loopt zolang de film in Pathé Tilburg te zien is, in principe tot 2 september 2018.
- De actie is alleen geldig bij kaartjes van Pathé Tilburg, niet van andere Pathé-vestigingen.