Museum is vandaag gesloten,
maar morgen weer open!
Gepubliceerd op 15 september 2017

goedkoop met je klas in de bus naar het museum!

met de hele klas in een lijnbus naar het museum voor maar dertig euro!

Elke school/leerkracht kent het: een uitje gepland, maar enorm georganiseer om voldoende auto's en begeleiding geregeld te krijgen, of ov-chipkaarten. Arriva en Natuurmuseum Brabant willen graag veel klassen laten profiteren van vervoer & natuur/cultuur. Daarom is er de Ticketbox: dertig leerlingen/begeleiders kunnen voor één euro per persoon heel Brabant door op weg naar hun uitstapje!

Wat is nu leuker dan een cultureel op stap met de hele klas? Speciaal vervoer huren is duur en ouders inschakelen kost veel tijd. Daarom introduceren we voor scholen in Brabant een zeer voordelig schoolticket.

Schoolticket
Het schoolticket kost 30 euro* en geeft recht op een reis met maximaal 30 personen (kinderen + begeleiders) na 09.00 uur in alle bussen van Arriva in Noord-Brabant. Het schoolticket is uitsluitend direct te bestellen via Natuurmuseum in Tilburg. Mocht de groep van maximaal 30 personen niet in 1 lijnbus kunnen, dan moet de groep worden verdeeld. Arriva zet geen extra bussen in.
Geinteresseerd? Geeft u dan bij het boeken van uw groep aan dat u graag gebruik wilt maken van Ticketbox en wij regelen de rest.
Let op: bij de activiteiten van het museum geldt dat we vragen om één begeleider per 4/5 kinderen (dit wisselt, afhankelijk van activiteiten en de leeftijd van de groep). Het precieze aantal begeleiders staat in de bevestigingsbrief.

Tot snel en namens Arriva vast een goede reis!

*exclusief entree museum