Gepubliceerd op 21 augustus 2017

tweede kaartje gratis met AH-actie

Tweede toegangskaartje gratis

Voordelig naar ons museum? Doe dan mee met de Albert Heijn- uitjesactie! In Natuurmuseum Brabant kunt u uw AH-spaarkaarten inwisselen voor een gratis tweede kaartje. U kunt t/m 3 september 2017 sparen en t/m 28 januari 2018 uw uitjes online boeken. Dan hebt u nog genoeg tijd om samen met het gezin of vrienden leuke uitjes te beleven, want inleveren kan t/m 2 april 2018.

Waarom naar Natuurmuseum Brabant?

In Natuurmuseum Brabant is voor iedereen iets te doen, of je nou 3 bent of 83, natuurliefhebber of niet. Je dwaalt er tussen roofvogels, fossielen of spinnen, kunt natuuronderzoek doen in de OO – ZONE, op mammoetjacht in IJstijd!, theedrinken met Kikker of de Potvis bewonderen. En in de nieuwste sensatie BOS beleven 4-8-jarige kids de seizoenen.

Natuurmuseum Brabant is een vrolijk, laagdrempelig familiemuseum over het leven van plant en dier, met een knipoog naar de mens. Eigenzinnige tentoonstellingen van hoge kwaliteit voor elke leeftijd, actieve ontdektochten, boeiende lezingen, (natuur-) activiteiten... je zit er met je neus op de natuur. Met gezellig museumcafé en winkel vol natuurhebbedingen en recht tegenover Tilburg CS.