Gepubliceerd op 03 februari 2017

tweede kaartje gratis met AH-actie

Tweede toegangskaartje gratis

Voordelig naar ons museum? In Natuurmuseum Brabant kunt u uw AH-spaarkaarten inwisselen voor een gratis tweede kaartje. Als u tenminste op tijd geboekt heeft, want de zegelactie zelf is al afgelopen. U krijgt geen zegels meer en een uitje boeken via de speciale site kan ook niet meer. Maar als u het museum als uitje hebt geboekt, kunt u uw voucher en spaarkaart nog inleveren tot en met 31 mei 2017!

Waarom naar Natuurmuseum Brabant?

In Natuurmuseum Brabant is voor iedereen iets te doen, of je nou 3 bent of 83, natuurliefhebber of niet. Je dwaalt er tussen roofvogels, fossielen of spinnen, kunt natuuronderzoek doen in de OO – ZONE, op mammoetjacht in IJstijd!, theedrinken met Kikker, je wolvenkennis testen in de Ware Wolf of op de foto met de Dieren van Jeroen Bosch. En in de nieuwste sensatie BOS beleven 4-8-jarige kids de seizoenen.

Natuurmuseum Brabant is een vrolijk,laagdrempelig familiemuseum over het leven van plant en dier, met een knipoog naar de mens. Eigenzinnige tentoonstellingen van hoge kwaliteit voor elke leeftijd, actieve ontdektochten, boeiende lezingen, (natuur-) activiteiten... je zit er met je neus op de natuur. Met gezellig museumcafé en winkel vol natuurhebbedingen en recht tegenover Tilburg CS.