Natuurmuseum Brabant

Beste kidsproof museum van Noord-Brabant (en tweede van Nederland!)
Museum is vandaag open
van 10.00 tot 17.00 uur
Gepubliceerd op 05 juli 2017

Vossenstreken in Stadsbos013

knooppuntenwandelnetwerk geopend in Stadsbos013

De tofste wandelapp Vossenstreken breidt weer uit! Dit keer in een perfecte combinatie met Stadsbos013. Naast wandelroutes in Moerenburg en Tilburg Centrum kun je vanaf 5 juli ook allerlei leuke en knotsgekke natuuropdrachten doen in dit grootste stadsbos van Nederland. Mooi in Tilburg!
Op diezelfde dag opende wethouder Mario Jacobs een wandelknooppuntennetwerk in Stadsbos013. Hier kun je de mooiste routes lopen: de moeite waard!

Op woensdag 5 juli verzamelde "groen" Tilburg en een klas van basisschool De Petteflet zich op de Zwartvenseweg bij de Oude Warande om gezamenlijk een deel van het nieuwe wandelknooppuntennetwerk te lopen. Wethouder Mario Jacobs opende met de blije boodschap dat er dankzij allerlei particuliere ideeen en initiatieven nu een volwaardig wandelroutenetwerk beschikbaar is in het bos- het grootste stadsbos van Nederland. De kaart werd gepresenteerd, net als onze wandelapp Vossenstreken (de route ging dezelfde dag online). Twee leerlingen van De Petteflet mochten daarna samen met de wethouder de officiele wandelkaart onthullen. Daarna konden de aanwezigen onder deskundige leiding verschillende bomen bevoelen en knuffelen om de verschillende structuren te ervaren. Ook werden er nog verschillende eekhoorntjes gespot. Een geslaagde en mooie start van het wandelnetwerk! vossenstrekenapp.com, stadsbos013.com 

58GFCS