Gepubliceerd op 03 juli 2017

win een iPad Mini of Coolpixcamera met Museumkids!

Zomervakantie: uitslapen, zonnen en tijd voor nieuwe dingen. Maar natuurlijk ook: eropuit! Musea bezoeken!In de vakantie staan de museumdeuren wagenwijd voor je open met workshops, theater, muziek, speurtochten, rondleidingen, speelzolders, en heel, heeeeeel veel ander leuks. We hopen dat je na je bezoek een inspectie invult. Leuk om te doen, en wat nog leuker is: met je inspectie kun je deze zomer kansmaken op een iPad mini of Nikon Coolpix fotocamera.

EEN MUSEUMINSPECTIE IN VIJF STAPPEN:

* Kijk in het museum goed om je heen;
* Open thuis of onderweg in je smartphone de link www.museumkids.nl/insturen of download de gratis app 'Museuminspecteurs'
*Vul de 12 vragen in voor dit museum. In de app kun je ook een foto meesturen. Leuk!
* Vul je naam en mailadres in om je inspectie te bewaren
*Bevestig je aanmelding via de link die je per mail hebt ontvangen, anders telt je inspectie niet mee.

WAT KUN JE WINNEN

Wordt jouw museumbezoek beloond met een mooie prijs? Uit alle inspecties tussen 8 juli en 3 september kiezen we zes prijswinnaars: er zijn 3 iPad mini's en 3 Nikon Coolpix camera's te winnen. Doe dus gezellig mee!

Alle informatie over deze actie en de Museumkids vind je hier.