Natuurmuseum Brabant

Beste kidsproof museum van Noord-Brabant (en tweede van Nederland!)
Museum is vandaag open
van 10.00 tot 17.00 uur

Beleef de natuur met de Vossenstreken-app!

Hé, jij daar! Ga je mee op pad?

De natuur zit vol geheimen en wonderbaarlijke weetjes…Ontdek ze met Vossenstreken, de tofste wandelapp voor kleine én grote avonturiers!
Zeven routes zijn inmiddels geopend: de nieuwste bij Fort Altena (Werkendam), twee in België (Duffel en de Merode), twee in Tilburg, een in Mill (bij Nijmegen) en een bij Haaren (Nemerlaer). Echte aanraders! En op Tweede Paasdag gaan er weer twee nieuwe routes open, bij Kasteel Heeswijk en Landgoed Mattemburgh. Kijk op de site voor meer informatie! 

Schud je billen als een das, leer fluiten op een eikeldopje, speel tikkertje tussen de bomen of herken de geluiden van de gaai. Beleef de natuur met Vossenstreken!

Wat is dat, Vossenstreken?
Vossenstreken is een superleuke wandelapp voor de hele familie met verrassende routes in Brabant en Kempens Landschap die je het hele jaar door kunt lopen. Trek je stoutste schoenen aan en duik samen met buitenbaas Robin de natuur in. Onderweg geeft hij je avontuurlijke en knotsgekke opdrachten, waarmee je leuke verrassingen kunt winnen. En ja, je mag vies worden. Dat wordt lachen!

Nieuwsgierig? Download de gratis app via de AppStore en de Google Play Store. Meer informatie vind je op http://www.vossenstrekenapp.com . Via deze link krijg je alvast een voorproefje!

In Vossenstreken vind je altijd een perfecte bestemming voor een wandeling in het seizoen, precies volgens de filosofie van de app: routes met leuke leerzame opdrachten, tussen de drieeenhalf en vijf kilometer en altijd (goede) horeca in de buurt. 

 Vossenstreken is een samenwerking tussen Natuurmuseum Brabant, Brabants Landschap en Kempens Landschap. De Tilburgse routes werden mede mogelijk gemaakt door de gemeente Tilburg.

58GFCS