Natuurmuseum Brabant

Beste kidsproof museum van Noord-Brabant (en tweede van Nederland!)
Museum is vandaag open
van 10.00 tot 17.00 uur

zaalverhuur

Iets heel anders

Kies voor uw bedrijfsevenement, jubileum, conferentie, vergadering of productpresentatie eens een totaal andere ambiance dan u gewend bent: Natuurmuseum Brabant. Op steenworp afstand van het NS-station in Tilburg, centraal in Brabant. En voor wie met de auto komt is er op enkele minuten lopen een parkeergarage waar vrijwel altijd plaats is. 

Een museumtheater met 80 tot 100 zitplaatsen, vergaderruimtes met uiteenlopende capaciteit, een kleine zaal voor cursus, training, vergadering of productpresentatie, Natuurmuseum Brabant heeft het allemaal.

U kunt uw activiteit combineren met een ontbijt, lunch, diner of borrel in ons gezellige museumcafé.

Al uw specifieke wensen zijn bespreekbaar, wij als creatieve museummensen doen niets liever dan maatwerk leveren en zien graag dat onze gasten het naar hun zin hebben.

Tegen een decor van frisse en speelse museale presentaties krijgt uw evenement een bijzonder karakter, het is weer eens iets heel anders dan de doorsnee locaties die u kent.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden of wilt u een boeking doen? Neemt u dan contact op met receptie@natuurmuseumbrabant.nl of 013-5353935. 

58GFCS