Natuurmuseum Brabant is gesloten tot en met 28 april

31 maart 19:30

Natuurmuseum Brabant volgt het beleid van de Rijksoverheid en RIVM over het coronavirus. Daarom is ons museum in elk geval tot en met dinsdag 28 april gesloten- mogelijk langer. 
We hopen hoe dan ook weer te mogen ontvangen wanneer het weer kan; in een fris lenteBOS bijvoorbeeld. En we wensen iedereen veel sterkte en gezondheid!

28 april of langer
Natuurmuseum Brabant heeft alle nodige voorzorgsmaatregelen genomen. We volgen hierin de richtlijnen van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Zij vragen zoveel mogelijk sociale terughoudendheid in acht te nemen en anderhalve meter afstand te houden. Alle bijeenkomsten tot 1 juni zijn afgelast. Vooralsnog geldt de datum van 28 april voor verplichte sluiting van publieke locaties zoals ons museum, concertzalen, theaters en sportclubs en sportwedstrijden, maar mogelijk wordt deze termijn verlengd. Dat is nu nog niet duidelijk. 

Het museum is daarom tot en met dinsdag 28 april gesloten voor publiek. Alle geplande schoolbezoeken, groepsbezoeken, verjaardagsfeestjes, uitleningen en andere boekingen komen hiermee te vervallen. Wanneer u een boeking heeft in deze periode, ontvangt u van ons bericht! 

Het Bijenweekend (10-13 april) en de lezing van 14 april gaan allebei niet door. De Nationale Museumweek, die in het teken staat van 75 jaar bevrijding, wordt volledig digitaal. 

Ook alle activiteiten rondom het Kaaistoepjubileum zijn verplaatst. Hier vindt u meer informatie.

Op de website van het RIVM staat de meest actuele informatie.