Van harte welkom! Maar: reserveren verplicht

We zijn alweer een tijdje (veilig) open! Iedereen is van harte welkom. Zin om snel langs te komen? Boek dan je tickets via de site en kies een datum en tijdslot. Let op: van tevoren een ticket kopen is verplicht, spontaan naar het museum komen kan voorlopig nog niet!

Het museumbezoek is door de Covid 19-maatregelen iets anders dan je van ons gewend bent: we hebben de nodige aanpassingen gedaan. Alle informatie hierover vind je bij de aanschaf van je tickets en op deze site. Ook in het museum zelf is alles duidelijk aangegeven.
Kom je niet voor een museumbezoek, maar wel naar ons gebouwd (bijvoorbeeld om een routekaart of informatie te halen of voor een vergadering)? Dan moeten wij je registreren als zakelijk bezoeker. Verder zijn het museumcafé en de winkel voorlopig niet zonder ticket te bezoeken en is de VVV voorlopig gehuisvest op een andere locatie (zie vvvtilburg.nl).
We vinden het super om iedereen weer te zien!