We zijn weer open, mét maatregelen

We zijn weer (veilig) open! Zin om snel langs te komen? Boek dan je tickets via de site en kies een datum en tijdslot. Let op: van tevoren een ticket kopen is verplicht, spontaan naar het museum komen kan voorlopig nog niet! Ook belangrijk: een mondmasker is vanaf nu verplicht voor iedere bezoeker vanaf 13 jaar en ons museumcafé is helaas gesloten. 

Het museumbezoek is door de Covid 19-maatregelen iets anders dan je van ons gewend bent: we hebben de nodige aanpassingen gedaan. Alle informatie hierover vind je bij de aanschaf van je tickets en op deze site. (belangrijk: mondmasker verplicht voor 13 jaar en ouder!) Ook in het museum zelf is alles duidelijk aangegeven.

In verband met de landelijke maatregelen is het verplicht dat bezoekers van 13 jaar en ouder een mondmasker dragen tijdens hun museumbezoek. Ook al het personeel draagt mondkapjes.
Heeft u geen mondmasker of wilt u dit niet dragen, dan kunt u het museum niet bezoeken. 
Hierop geldt uiteraard een uitzondering voor mensen die om medische redenen geen mondmasker kunnen dragen. Neemt u dan een medische verklaring mee! 

Masker vergeten? Geen probleem, bij de receptie zijn maskers te koop voor één euro (zolang de voorraad strekt).

Museumcafé gesloten!
Conform alle aangescherpte maatregelen moeten wij het museumcafé sluiten per 15 oktober. Ook mag het (gesloten) café niet gebruikt worden als lunchplek voor zelf meegebrachte lunches. Het is vanaf nu dus helaas niet mogelijk om iets te eten of te drinken in het museum. Buiten aan de picknicktafels (voor het museum) mag het nog wel! 

Kom je niet voor een museumbezoek, maar wel naar ons gebouw (bijvoorbeeld om een routekaart of informatie te halen of voor een vergadering)? Dan moeten wij je gegevens ook registreren als zakelijk bezoeker. Verder is het museumcafé gesloten, en de winkel voorlopig niet zonder ticket te bezoeken.  Tenslotte is de VVV op dit moment gehuisvest op een andere locatie aan het Stadhuisplein 326A (zie vvvtilburg.nl). 
We vinden het super om iedereen (weer) te zien!