ondertussen in het museum...

Wat doe je als er de komende tijd nog even geen bezoekers worden verwacht? Verbouwen en verhuizen! Nu is de tijd om de planning aan te passen en ervoor te zorgen dat de plannen met Kikker (verhuizing) en Uitsterven (sluiten/verbouwen) als eerste worden aangepakt. Als de deuren straks weer opengaan, ziet de tweede verdieping er dus anders uit!

Ook de medewerkers van Natuurmuseum Brabant werken zoveel mogelijk thuis- behalve de medewerkers van de Technische/Facilitaire Dienst en Collectie. Het is soms even passen en meten met de planning en coronamaatregelen, maar we zitten allesbehalve stil. Integendeel- als andere collega’s af en toe een dag in het museum moeten zijn, weten ze niet wat ze zien. Dieren die opeens in een andere zaal staan (zo logeert de Steppenwisent al een tijdje in het winterBOS), de complete zaal van Uitsterven is leeg (!) en binnenkort gaat ook Kikker verhuizen. Die neemt “gewoon” zijn eigen huis mee naar een andere zaal :-)

Vanaf 16 maart te zien, als we dan weer open zijn!