/*]]>*/

Iets kwijtgeraakt in het museum?

Het kan gemakkelijk gebeuren, zeker met kleine kinderen: spullen kwijtraken. Vaak moeten er extra speeltjes, kleren of drinkbekers mee tijdens een dagje uit, die bij thuiskomst soms niet allemaal mee terug zijn gekomen.
In het museum verzamelen we de gevonden voorwerpen en bewaren we ze, met informatie waar en wanneer ze gevonden zijn. Als er een naam/telefoonnummer op staat, nemen we contact op. Gevonden knuffels zetten we zo duidelijk mogelijk op de foto. 

 

Mist u iets na uw museumbezoek? Dan kunt u het volgende doen om te kijken of het misschien in het museum is gevonden.

-bellen (013-5353935) of mailen (receptie@natuurmuseumbrabant.nl) naar het museum en vraag of het voorwerp gevonden is.
Wij verzamelen elke dag de spullen die in het museum zijn achtergebleven, met vindplaats en datum. De meeste spullen worden maximaal drie maanden bewaard (m.u.v. waardevolle spullen, die worden langer bewaard).
- kijk op de onderstaande foto. Elke maand zetten we de achtergebleven spulletjes op de foto, misschien ontdekt u nog iets dat al een tijdje kwijt was! Let op: waardevolle spullen worden niet gefotografeerd.
 

Op zondag 30 augustus heeft iemand per ongeluk het verkeerde zwartleren jasje meegenomen. Was u dat? Neemt u dan contact op met het museum, dan kunnen we beide jassen weer bij de goede eigenaar terugbezorgen. Bedankt!