Museumcafé

In het museumcafé gaat het museumbezoek eigenlijk gewoon door. Je kunt er natuurlijk terecht voor een heerlijke kop koffie, (glutenvrije) poffertjes, een lekker (worsten)broodje of een ijsje. Heerlijk om even bij te komen van alle indrukken! Kijk vooral ook even om je heen, naar de leerzame muren bijvoorbeeld...
Eet smakelijk! 

Openingstijden museumcafé
Het museumcafé is geopend van 10.00 uur tot 16.30 uur. 

Let op: in verband met de COVID19-maatregelen is er een kaart met een aangepast aanbod. Er zijn o.a. verse en voorverpakte broodjes, appelgebak, poffertjes en ijsjes verkrijgbaar.
Ook gelden er vooralsnog andere regels, die staan aangegeven in het café en op de menukaart.

Kan ik zelf eten en drinken meenemen?

Wil je liever zelf je lunch meenemen, dan kun je die aan de picknicktafels in de museumtuin (aan de voorkant van het museum) opeten. Om naar de picknicktafels te gaan, moet je even weer het museum uit. Een museummedewerker begeleidt je naar de tafels en je krijgt een pasje, zodat je het museum na je lunch ook weer in kunt. 

De tafeltjes in het café en op het terras zijn bedoeld voor gasten van het museumcafé. Hier is een consumptie verplicht. 

In de rest van het museum is eten en drinken NIET toegestaan: niet in de tentoonstellingszalen en ook niet in het museumtheater!