Nieuws

 • carnavalsvakantie

  Bijna carnaval! Maar als je nog een paar vrije uurtjes over hebt: Natuurmuseum Brabant is altijd een goed idee! We zijn alle dagen geopend (ook maandag 24 februari) van 10.00 tot 17.00 uur. In de week van 22 t/m 28 februari zijn er nog extra...

  Lees verder
 • VREEMDE VOGELS, DIE DINO'S

  Je denkt niet snel aan een T-rex als er een koolmeesje door je tuin hipt. Maar er zit toch echt regelmatig een ‘Velociraptor’ in je vogelhuisje! Hoe dat zit? Ontdek het in de gloednieuwe tentoonstelling van Natuurmuseum Brabant!
  Vreemde vogels, die...

  Lees verder

Nieuwsarchief

In de regio Zuid zit de vakantie er al op, maar we blijven nog even in zomerse sferen voor de bofkonten die nog vrije dagen over hebben.
Vakantie betekent alle tijd om iets leuks te doen- of om juist...

Lees meer

Het is bijna on-Nederlands warm! Wanneer je dan toch een dagje museum hebt gepland, wil je graag weten wat je kunt verwachten.

Klimaatbeheersing
Het museum is voor een groot deel redelijk goed...

Lees meer

Natuurmuseum Brabant gaat trots en enthousiast de zomer in. Het museum besloot vorig jaar, na de directeurswisseling in augustus, om enkele bestaande tentoonstellingen op te frissen, meerdere kleinere projecten uit te voeren en te werken aan een duidelijker “smoel” van het museum. Met succes, blijkt nu: het museum heeft de beste halfjaarcijfers ooit. Vooral het bezoekcijfer springt erboven uit: 40.000 bezoekers medio juni.

Lees meer