Nieuws

 • Het museum gaat weer open!

  De deuren van Natuurmuseum Brabant gaan woensdag 24 juni weer open! We kunnen niet wachten om iedereen weer veilig te kunnen ontvangen. Zin om snel langs te komen? Boek dan vanaf nu je tickets online via deze site en kies je datum en tijdslot. Let...

  Lees verder
 • VREEMDE VOGELS, DIE DINO'S

  Je denkt niet snel aan een T-rex als er een koolmeesje door je tuin hipt. Maar er zit toch echt regelmatig een ‘Velociraptor’ in je vogelhuisje! Hoe dat zit? Ontdek het in de gloednieuwe tentoonstelling van Natuurmuseum Brabant!
  Vreemde vogels, die...

  Lees verder

Nieuwsarchief

In de regio Zuid zit de vakantie er al op, maar we blijven nog even in zomerse sferen voor de bofkonten die nog vrije dagen over hebben.
Vakantie betekent alle tijd om iets leuks te doen- of om juist...

Lees meer

Het is bijna on-Nederlands warm! Wanneer je dan toch een dagje museum hebt gepland, wil je graag weten wat je kunt verwachten.

Klimaatbeheersing
Het museum is voor een groot deel redelijk goed...

Lees meer

Natuurmuseum Brabant gaat trots en enthousiast de zomer in. Het museum besloot vorig jaar, na de directeurswisseling in augustus, om enkele bestaande tentoonstellingen op te frissen, meerdere kleinere projecten uit te voeren en te werken aan een duidelijker “smoel” van het museum. Met succes, blijkt nu: het museum heeft de beste halfjaarcijfers ooit. Vooral het bezoekcijfer springt erboven uit: 40.000 bezoekers medio juni.

Lees meer