Vrienden

Vriend worden?

Heeft u een leuk bezoek gehad in ons museum en komt u graag nog eens terug, met of zonder kinderen? Wanneer u vaker eens binnenstapt om op de hoogte te blijven van onze tentoonstellingen of om zo vaak mogelijk te genieten van de OO – ZONE, denkt u dan eens aan een Vriendschap met het museum. Prettig voor ons, en voordeliger voor u. Er zijn vier soorten vriendschappen: de Basis- , Gezins-, Hartsvriendschap en de Vriendschap voor het Leven. Maar welke u ook kiest: alle Vrienden leggen we graag een beetje extra in de watten en zijn altijd van harte welkom!

De vriendschappen op een rijtje:

Basisvriendschap (38,50 euro per kalenderjaar)

• Gratis (onbeperkt) toegang tot het museum, met introducé
  • Drie keer per jaar een digitale nieuwsbrief
  • 10% korting op aankopen in de Museumwinkel en het Museumcafé
  • Uitnodiging voor opening van tentoonstellingen
  • 50% korting p.p. op de toegang van Safaripark Beekse Bergen; (vanaf 1/1/2020 wordt dit 30% korting)

Gezinsvriend (72 euro per kalenderjaar)

• Alles uit de basisvriendschap
  • Gratis toegang voor het hele gezin (ouders + max. drie kinderen t/m 17 jaar).

Hartsvriend (102,50 euro per kalenderjaar)

• Alles uit de basisvriendschap
  • Eenmaal per jaar een persoonlijke ontvangst door de directeur voor max twee personen incl. koffie/thee plus wat lekkers.

Vriend voor het leven (1543 euro eenmalig)

• Al het bovenstaande
  • Eenmalig voor vier personen een persoonlijke rondleiding voor en achter de schermen door de directeur.

Het lidmaatschap is een kalenderjaar geldig

Een Vriendschap kunt u gemakkelijk online regelen. Vul het Vriendschapsformulier op deze pagina in en u krijgt vanzelf bericht van ons.

Bent u al Vriend? Dan krijgt u automatisch een betalingsuitnodiging voor het nieuwe jaar.
Heeft u vragen? U kunt altijd contact opnemen met het museum.

Telefoon:+31 13 5353935
E-mail:vriend@natuurmuseumbrabant.nl