Vrienden

word Vriend en kom zo vaak je wilt

Zin om iets vaker gewoon een uurtje naar het museum te komen? Denk dan eens aan een Vriendenpas (voor max. 2 personen) of een Gezinspas (voor max. 5 personen/twee volwassenen, drie kinderen). Dan kun je een vol jaar zo vaak komen als je wilt!

Hoe het werkt: Vriend worden kan via het Vriendenformulier hieronder. Vul dit formulier volledig in, dan krijg je van ons een mail met alle informatie, en na betaling sturen we de Vriendenpas toe.
Je kunt ook een online ticket kopen via de "Vriend"-knop, en je bevestigingsmail meenemen naar het museum (geprint of digitaal) bij je eerstvolgende bezoek, zodra het weer kan. Dan kun je je pas daar meteen betalen en meenemen.

Vriend worden?

Heeft u een leuk bezoek gehad in ons museum en komt u graag nog eens terug, met of zonder kinderen? Wanneer u vaker eens binnenstapt om op de hoogte te blijven van onze tentoonstellingen of om zo vaak mogelijk te genieten van de OO – ZONE, denkt u dan eens aan een Vriendschap met het museum. Prettig voor ons, en voordeliger voor u. Er zijn vier soorten vriendschappen: de Basis- , Gezins-, Hartsvriendschap en de Vriendschap voor het Leven. Maar welke u ook kiest: alle Vrienden leggen we graag een beetje extra in de watten en zijn altijd van harte welkom!

De vriendschappen op een rijtje:

Basisvriendschap (41,50 euro per kalenderjaar)

• Gratis (onbeperkt) toegang tot het museum, met introducé
  • Drie keer per jaar een digitale nieuwsbrief
  • 10% korting op aankopen in de Museumwinkel en het Museumcafé
  • Uitnodiging voor opening van tentoonstellingen
  • 30% korting p.p. op de toegang van Safaripark Beekse Bergen en Dierenrijk.

Gezinsvriend (77 euro per kalenderjaar)

• Alles uit de basisvriendschap
  • Gratis toegang voor het hele gezin (ouders + max. drie kinderen t/m 17 jaar).

Hartsvriend (102,50 euro per kalenderjaar)

• Alles uit de basisvriendschap
  • Eenmaal per jaar een persoonlijke ontvangst door de directeur voor max twee personen incl. koffie/thee plus wat lekkers.

Vriend voor het leven (1543 euro eenmalig)

• Al het bovenstaande
  • Eenmalig voor vier personen een persoonlijke rondleiding voor en achter de schermen door de directeur.

Het lidmaatschap is een kalenderjaar geldig

Een Vriendschap kunt u gemakkelijk online regelen. Vul het Vriendschapsformulier op deze pagina in en u krijgt vanzelf bericht van ons.

Bent u al Vriend? Dan krijgt u automatisch een betalingsuitnodiging voor het nieuwe jaar.
Heeft u vragen? U kunt altijd contact opnemen met het museum.

Telefoon:+31 13 5353935
E-mail:vriend@natuurmuseumbrabant.nl