Verleng nu je Vriendenpas!

Elk jaar sturen we een mail naar onze Vrienden voor verlenging van hun pas. Dit keer doen we dat met een dubbel gevoel; we hadden jullie zo graag vaker willen begroeten dan het afgelopen jaar mogelijk was. En nog is er geen duidelijkheid hoe het de komende tijd gaat lopen.
Maar: we hebben een speciale aanbieding voor jullie gemaakt, zodat het juist nu extra aantrekkelijk wordt om je pas te verlengen. En: we zijn volop bezig om jullie in een nog leuker museum te kunnen ontvangen, met enkele vernieuwingen. Tenslotte: we kunnen jullie steun heel goed gebruiken!

Verleng nu en je pas blijft geldig tot 1 juli 2022!

Hopelijk heb je er in de maanden dat het wel kon, veel plezier van jullie pas gehad. Op dit moment is het nog steeds onzeker wanneer ons museum weer open mag. Daarom willen we graag iets extra’s voor onze Vrienden doen, als dank voor jullie geduld, flexibiliteit en omdat jullie meteen weer terugkwamen toen het weer kon. Dat waarderen we heel erg!
Daarom hebben we het volgende speciale aanbod voor je. Wanneer je nu je Vriendenpas verlengt, is deze automatisch geldig tot 1 juli 2022. Dat betekent dat je de aankomende maanden van ons cadeau krijgt. Hopelijk mogen we zo snel mogelijk na 9 februari weer (veilig!) open, zodat jullie hier ook daadwerkelijk gebruik van kunnen maken.

Het zou super zijn wanneer je van deze aanbieding gebruikmaakt; wij zijn er erg mee geholpen, maar jullie kunnen ook zelf extra vaak komen zodra het weer kan.
Een aantal Vrienden heeft hun pas al verlengd en daarbij ook een extra bijdrage gedaan, om ons te steunen in deze periode. Uiteraard stellen we dat enorm op prijs!

Verlengen gaat als volgt:

• Je kunt het bedrag voor de pas (Vriendenpas: 41,50) of de Gezinspas (77 euro) overmaken op bankrekeningnummer NL56INGB0002748768 t.n.v. Natuurmuseum Brabant. Wil je bij de betaling je naam én adres vermelden voor onze administratie?
    Zodra we je bijdrage hebben ontvangen, krijg je van ons de nieuwe (gezins-) vriendenpas thuisgestuurd.
  • Je kunt ook je pas bij het eerstvolgende bezoek in het museum verlengen. Koop in dat geval een online ticket via de "Vriend"-knop. Dan kun je je pas bij de balie meteen betalen en meenemen. Neem in dat geval behalve je online ticket ook je oude pas mee!

Heel hartelijk bedankt en veel succes in deze periode. Hopelijk tot heel snel ziens in Natuurmuseum Brabant!