Word ook een echte Museuminspecteur en geef je mening over Natuurmuseum Brabant!

Ik hoop dat je het heel erg naar je zin hebt gehad in Natuurmuseum Brabant. Als je het leuk vindt om je ervaringen met het museum te delen met andere kinderen, klik dan hier en word Museuminspecteur. Je kiest dan samen met andere kinderen uit het hele land het beste Kidsproof museum van Nederland.Op de site van de Museuminspecteurs kun je aangeven wat je goed vond aan Natuurmuseum Brabant en er een cijfer voor geven. Natuurlijk vinden we het ook fijn als we tips van je krijgen. Ga snel naar de site van de Museuminspecteurs en geef je mening!

Alvast bedankt voor je (hopelijk positieve) beoordeling!

Namens alle medewerkers,

Fiona Zachariasse,
Directeur Natuurmuseum Brabant

Natuurmuseum Brabant is jarenlang verkozen tot het leukste kidsmuseum van Noord-Brabant. We waren zelfs een keer tweede van Nederland. En we worden elk jaar weer beoordeeld als 'kidsproof' door kids zelf: ook voor 2021. Yes! Dat zegt genoeg... want de beste worden is één ding, maar de beste blijven is een stuk moeilijker. Heel hartelijk bedankt inspecteurs!

Wat is Museuminspecteurs??

De medewerkers van de Nederlandse musea zijn benieuwd wat kinderen nou leuk vinden aan (hun) musea. Per slot van rekening weten kinderen zelf heel goed wat ze leuk, lekker of interessant vinden. Je beoordeelt niet alleen of een museum leuke tentoonstelling heeft, maar ook of je het allemaal goed kon zien en of ze aardig tegen je waren. En was de wc makkelijk te vinden? Mocht je zelf allemaal leuke dingen doen?

Die vragen en nog een paar meer kun je beantwoorden op een speciaal inspectieformulier. Vraag aan vrienden, kennissen en familie om op jouw formulier te stemmen en voor je het weet ben je een echte museuminspecteur. Er zijn superleuke prijzen te winnen!
Op museumkids.nl vind je alle informatie. Je kunt er het formulier invullen, allerlei musea vinden en beoordelingen van anderen lezen. Zo bepalen de kinderen zelf het leukste kidsproof-museum van Nederland. Veel plezier!

Natuurmuseum Brabant direct inspecteren met je mobiel? Klik hier voor alle informatie over de Museuminspecteurs-app!