Verjaardagsfeestjes!

In verband met de maatregelen rondom COVID19 mogen we voorlopig nog geen groepen ontvangen. Dat betekent dat er deze zomer helaas geen verjaardagsfeestjes geboekt kunnen worden. Zodra de situatie verandert, melden we dat op deze pagina en komt ook het boekingsformulier weer online. 

Wil je echt een spetterend feest geven voor je vrienden en vriendinnen, dan is Natuurmuseum Brabant een geweldige plek! Het museum heeft twee verschillende feestprogramma's voor jarige kinderen. Droef en Co is een verjaardagsfeestje voor kinderen van 7 t/m 11 jaar. En het kinderfeestje in de OO - ZONE heet Feestbeest: voor alle kinderen die 9 jaar of ouder worden.

De opzet is voor allebei de feestjes hetzelfde. Je betaalt per kind een vaste arrangementsprijs van 15 euro, waarbij de entree, het museumprogramma en iets lekkers inbegrepen zijn. Op deze prijs is geen korting mogelijk met een kortingskaart (museumkaart of Natuurmuseum Brabantpas). 
Begeleiders die meekomen betalen 13,50 euro voor entree en koffie. Wil je daar net als de kinderen ook iets lekkers bij, dan zijn de kosten 15,50 euro.  Heb je een museumkaart, dan betaal je slechts 4,25 euro.

***IN VERBAND MET COVID-19 MAATREGELEN ZIJN KINDERFEESTJES TIJDELIJK HELAAS NIET MOGELIJK***