Verjaardagsfeestjes!

In verband met de maatregelen rondom COVID19 mogen we voorlopig nog geen groepen ontvangen. Dat betekent dat er deze zomer helaas geen verjaardagsfeestjes geboekt kunnen worden. Zodra de situatie verandert, melden we dat op deze pagina! 

Wil je echt een spetterend feest geven voor je vrienden en vriendinnen, dan is Natuurmuseum Brabant een geweldige plek! Het museum heeft twee verschillende feestprogramma's voor jarige kinderen. Droef en Co is een verjaardagsfeestje voor kinderen van 7 t/m 11 jaar. En het kinderfeestje in de OO - ZONE heet Feestbeest: voor alle kinderen die 9 jaar of ouder worden.

De opzet is voor allebei de feestjes hetzelfde. Je betaalt per kind een vaste arrangementsprijs van 14,25 euro, waarbij de entree, het museumprogramma en iets lekkers inbegrepen zijn. Op deze prijs is geen korting mogelijk met een kortingskaart (museumkaart of Natuurmuseum Brabantpas). 
Begeleiders die meekomen betalen 12,35 euro voor entree en koffie. Wil je daar net als de kinderen ook iets lekkers bij, dan zijn de kosten 14,25 euro.  Heb je een museumkaart, dan betaal je slechts 3,50 euro.

Wat houdt het programma in?

Bij binnenkomst word je opgevangen door een museummedewerker, die de groep gaat begeleiden. Hij of zij vertelt wat er gaat gebeuren en zorgt voor een goed verloop van de rest van het programma. Hij/zij begeleidt de opdrachten, maar is niet altijd permanent bij de groep. Het is dus handig wanneer je zelf voldoende begeleiding hebt. Over het algemeen zijn twee begeleiders op een groep van 10 kinderen voldoende. 
Na het onderzoek of speurtocht met doe- of zoekopdrachten staat er in het museumcafé iets lekkers klaar (keuze uit een -zelfversierde- cupcake, poffertjes, een muffin of een ijsje plus drinken). De jarige krijgt een leuk cadeautje van het museum.

Wil jij ook je verjaardag in Natuurmuseum Brabant vieren? Dit kan op woensdag-, vrijdag- en op zaterdagmiddag: op woensdag om 13.00 of 14.00 uur, op vrijdag om 14.00 uur en op zaterdag ook om 13.00 of 14.00 uur.*

Heb je een andere tijd in gedachten? Neem dan even contact op of vermeld het op het formulier, we kunnen altijd kijken wat er mogelijk is.

Enthousiast geworden? Reserveren kan eenvoudig door onderstaand formulier in te vullen. Je ontvangt dan vanzelf een brief thuis met de bevestiging en verdere informatie. Graag zo volledig mogelijk invullen!

Lijkt het je leuk om het feestje in het museum te geven, maar wil je liever zelf het programma en het menu bepalen? Dat kan natuurlijk ook. Je betaalt dan de normale entreeprijs en we kunnen een tafel in het café reserveren. Er is dan geen begeleiding of apart programma inbegrepen. Wel bieden we altijd een speurtocht aan, die de begeleiders zelf kunnen doen.

Droef & Co

Met een speurjack aan helpen de feestgangers het detectivebureau "Droef & Co" bij het oplossen van het raadsel rondom de mysterieuze verdwijning van de heer P. Veldmuis. Over de inhoud van dit detectivewerk kunnen we nu niet veel verklappen. Maar spannend is het wel!
Duur: 2,5 tot 3 uur
Leeftijd: 7 tot en met 11 jaar
Minimaal aantal kinderen: 6
Datum: gehele jaar op woensdag-, vrijdag- en zaterdagmiddag.
*informeer altijd op tijd of de datum van uw keuze nog beschikbaar is: het kan dat een middag al is volgeboekt!

Feestbeest

Een speciaal feestje om te genieten van de OO - ZONE! Onder leiding van het Feestbeest leren de feestgangers de OO - ZONE kennen en mogen ze uiteraard ook zelf volop aan de slag. Dat betekent: een stoere labjas aan en onderzoeken maar...
Duur: ca. 2,5 uur (waarvan 1,5 uur OO - ZONE)
Leeftijd: 9 t/m 12 jaar
Datum: gehele jaar op woensdag-. vrijdag- en zaterdagmiddag
Maximaal 10 kinderen