Hé, jij daar! Ga je mee op pad?

De natuur zit vol geheimen en wonderbaarlijke weetjes…Ontdek ze met Vossenstreken, de tofste wandelapp voor kleine én grote vrijbuiters!Ruim twintig routes in Noord-Brabant en De Kempen (België). Echte aanraders!
**Let op, in verband met corona gelden er beperkingen qua reizen en is de horeca gesloten**

Beleef de natuur met de Vossenstreken-app!

Schud je billen als een das, leer fluiten op een eikeldopje, speel tikkertje tussen de bomen of herken de geluiden van de gaai. Beleef de natuur met Vossenstreken!

Hé, jij daar! Ga je mee op pad? De natuur zit vol geheimen en wonderbaarlijke weetjes…Ontdek ze met Vossenstreken, de tofste wandelapp voor kleine én grote avonturiers! Meer dan veertig wandelingen zijn er in Noord-Brabant en de Kempen. Sommige wat verder weg maar ook heel dichtbij, zoals Tilburg Centrum, Moerenburg en Stadsbos013. Stuk voor stuk echte aanraders! Kijk op de speciale site van Vossenstreken voor meer informatie. Schud je billen als een das, leer fluiten op een eikeldopje, speel tikkertje tussen de bomen of herken de geluiden van de gaai. Beleef de natuur met Vossenstreken!

Wat is dat, Vossenstreken?
Vossenstreken is een superleuke wandelapp voor de hele familie met verrassende routes in Brabant en Kempens Landschap die je het hele jaar door kunt lopen. Trek je stoutste schoenen aan en duik samen met buitenbaas Robin de natuur in. Onderweg geeft hij je avontuurlijke en knotsgekke opdrachten, waarmee je leuke verrassingen kunt winnen. En ja, je mag vies worden. Dat wordt lachen!

Nieuwsgierig? Download de gratis app via de AppStore en de Google Play Store. Meer informatie vind je op http://www.vossenstrekenapp.com. Via deze link krijg je alvast een voorproefje!

In Vossenstreken vind je altijd een perfecte bestemming voor een wandeling in het seizoen, precies volgens de filosofie van de app: routes met leuke leerzame opdrachten, tussen de drieenhalf en vijf kilometer en altijd (goede) horeca in de buurt. Vossenstreken is een samenwerking tussen Natuurmuseum Brabant, Brabants Landschap en Kempens Landschap. De Tilburgse routes werden mede mogelijk gemaakt door de gemeente Tilburg.