Ontdek binnen wat u buiten kunt zien!

De nieuwe interactieve opstelling “Van binnen naar buiten” opende eind 2018 en heeft sindsdien al veel bezoekers geïnspireerd voor een uitstap.

Om de samenwerking tussen het Brabants Landschap, Kempens Landschap en Natuurmuseum Brabant te vieren, werd de trappenhal van Natuurmuseum Brabant een visitekaartje voor de domeinen van beide Landschappen. Hier maakt de bezoeker kennis met de mooiste gebieden van Noord-Brabant en De Kempen (België).

Uithangbord is Vossenstreken, de populaire wandelapp die de drie organisaties gezamenlijk ontwikkelden. Er is een tof Vossenstrekenspel, en een vitrine vol dieren die je "in het echt" kunt spotten op een van de ruim veertig wandellocaties in Noord-Brabant en De Kempen (B). Zo zie je bijvoorbeeld de ijsvogel, stadsduif en de das (hoofdrolspelers op respectievelijk domein Duffel, Tilburg-Centrum en Tongelaar).

Daarnaast kun je via een beeldscherm langs alle locaties van de beide landschappen surfen en alvast een aantrekkelijke bestemming op een van de vele domeinen uitzoeken, waarbij alle gegevens naar je eigen mailadres verzonden kunnen worden. Ontdek binnen wat je buiten kunt doen!

 

Meer informatie over de landschappen:

brabantslandschap.nl
kempenslandschap.be