Wil je echt een spetterend feest geven voor je vrienden en vriendinnen, dan is Natuurmuseum Brabant een geweldige plek! Het museum heeft drie verschillende feestprogramma's voor jarige kinderen. 

Wat houdt het feestje in?

Op de afgesproken dag/ tijd worden de jarige plus de genodigden feestelijk ontvangen in het museum. Dat kan van dinsdag- tot en met zaterdagmiddag (behalve in schoolvakanties). Het programma wordt begeleid door een museumdocent (duur: twee uur, inclusief pauze van 20 minuten). Je krijgt leuke opdrachten, de museumdocent kan prachtig vertellen en in de pauze staat er iets lekkers klaar! De jarige kan natuurlijk niet vertrekken zonder een cadeautje van het museum.

Na afloop is er tijd om zelf nog even lekker door het museum te dwalen. Voor alle zekerheid: het museum sluit om 17.00 uur...

Praktische informatie:

  • maximaal tien kinderen per feestje;
  • feestjes kunnen dinsdag tot en met vrijdag vanaf 12.00 uur beginnen, zaterdags vanaf 13.00 uur;
  • een feestje kan uiterlijk om 14:30u starten;
  • feestje duurt 2 uur inclusief pauze;
  • in die pauze kun je zelf je lekkers kiezen (voor de hele groep hetzelfde): een ijsje, donut of worstenbroodje met iets te drinken naar keuze;
  • voor de twee begeleiders is een drankje in het café inbegrepen;
  • er is een cadeautje van het museum voor de jarige;
  • er kunnen geen feestjes geboekt worden in schoolvakanties (alle regio's) en in de zomervakantie. 

Op dit moment zijn alle data op woensdag, vrijdag en zaterdag tot aan de zomervakantie volgeboekt. Er zijn nog enkele mogelijkheden op dinsdag en donderdag. 
In de zomervakantie worden er geen kinderfeestjes georganiseerd. 


Kosten
De opzet en prijs is voor alle drie de feestjes hetzelfde. De startprijs voor een kinderfeestje is € 65,-. Hierin zijn 4 kinderen en twee volwassen begeleiders inbegrepen: de toegang, het programma en iets te drinken. Voor de kinderen is er ook nog iets lekkers. 
Voor kinderfeestjes kan geen gebruik worden gemaakt van kortingspassen (museumkaart, WNF of vergelijkbaar). 

Meer kinderen laten meefeesten? Elke extra genodigde kost € 10,-. Komen jullie bijvoorbeeld met 6 kinderen en 2 begeleiders, dan is de totaalprijs € 85,-.  Wil je met minder dan 4 kinderen of 2 volwassenen komen, dan blijft de startprijs van € 65,- gelden. 

Meer volwassen begeleiders? Dan betalen zij de entreeprijs of mogen ze op vertoon van de Museumkaart, Fanpas of andere kortingskaart gratis naar binnen.  

Via het formulier hieronder kun je een aanvraag doen voor een kinderfeestje. Let op, dit is nog geen boeking! Je ontvangt zo snel mogelijk een reactie of de gekozen datum nog beschikbaar is. 

Aanvraag kinderfeestje