Algemeen

In Natuurmuseum Brabant zijn schoolklassen weer van harte welkom! Er is van alles te doen: workshops, museumlessen, interactieve tentoonstellingen... Zo wordt een bezoek nog veel leuker. De activiteiten sluiten aan bij het ontwikkelingsniveau van leerlingen, zodat ze zelf kunnen ervaren hoe boeiend en veelzijdig de natuur is.

De toegangsprijs voor scholen bedraagt € 5,25 per leerling. Scholen met een abonnement (Natuurmuseum Brabantpas) hebben gratis toegang. Voor informatie kijk op de pagina Natuurmuseum Brabantpas.

Voor alle activiteiten geldt: we willen graag van tevoren weten dat jullie komen, dus reserveer op tijd! 

Boekingen voor schoolgroepen

Alle informatie die hieronder staat is afhankelijk van de actuele situatie; boeken kan dus gewoon, maar het kan zijn dat er in de periode die je reserveert weer aangepaste maatregelen nodig zijn. Wanneer dat invloed heeft op je bezoek, ontvang je hierover bericht! 

Ik wil graag boeken, wat kan ik verwachten?
We hebben speciale maatregelen genomen, zodat er alle ruimte is voor een veilig maar vooral ook leuk én leerzaam schoolbezoek. Op dit moment zijn nog niet alle nieuwe regels per 25 september bekend, we vullen dit aan zodra het protocol vastgesteld is. 

Hoe lang een programma duurt, hangt af van de samenstelling en de grootte van je groep (en). Neem contact met ons op voor meer informatie of advies, of geef je voorkeuren aan via het boekingsformulier