Van kleutergroep tot middelbare scholier: in Natuurmuseum Brabant rollen we graag de rode loper uit voor schoolklassen. Om een workshop te volgen, voor museumbezoek of voor individuele opdrachten, met of zonder begeleiding- het kan allemaal. En ook zonder bezoek kunnen we zorgen voor natuur in jouw klas. Misschien ken je het museum al van eerdere bezoeken, misschien zijn we helemaal nieuw voor je. We maken graag (opnieuw) kennis!

21 t/m 24 maart inloopmiddagen

Ben je nog niet bekend met het museum? Misschien zijn er wel extra voordelen die jullie school heeft bij Natuurmuseum Brabant, dankzij subsidies uit jullie gemeente? Heb je zin om een keer vrijblijvend te komen kijken wat Natuurmuseum Brabant jouw klas allemaal te bieden heeft?
Dan zien we je graag in de derde week van maart, want dan zet het museum de deuren wijd open voor leerkrachten van basisscholen. Tijdens deze inloopmiddagen kunnen leerkrachten kennismaken met het aanbod voor schoolklassen. Onze museumdocenten vertellen graag alles over o.a. Leven in de IJstijd, OO-zone, Expeditie Ontdek, BOS, Kikker en de uitleenmogelijkheden.

Een rondje lopen en sfeer proeven kan natuurlijk ook. Koffie en thee staan klaar!

Praktische informatie
De inloopmiddagen vinden plaats van dinsdag 21  t/m vrijdag 24 maart tussen 15.00 uur en 17.00 uur. Aanmelden is niet nodig, tenzij je specifieke vragen hebt. Neem dan van tevoren even contact op via mail (info@natuurmuseumbrabant.nl) of telefonisch (013-5353935), dan maken we wat extra tijd vrij! 

Bekijk alvast het volledige aanbod voor primair onderwijs , het uitleendepot of Museumschatjes.

We hopen jullie te zien tijdens de inloopmiddagen in Natuurmuseum Brabant!