Hongerig geworden van al dat ontdekken? Kom dan vooral ook naar ons gezellige museumcafé! Daar gaat het museumbezoek eigenlijk gewoon verder. Terwijl je geniet van een kop koffie, een donut, een goedbelegd broodje of een kop soep kun je even bijkomen van alle indrukken. Of je leest eetweetjes op de muur, vol bijzondere eetgewoonten van dieren. Bij mooi weer kun je natuurlijk ook op ons (deels overdekte) terras terecht. 

Het Museumcafé is tijdens openingstijden van het museum geopend van 10.15 tot 16.30 uur (dinsdag-vrijdag) en van 10.00 tot 16.30 uur in het weekend. Bestellen kan tot 16.15.

Menukaart

Het Museumcafé heeft allerlei lekkers op de menukaart. Bekijk de menukaart voor je bezoek en kies stiekem alvast wat je gaat eten.

Let op: op sommige dagen en tijdens (school)vakanties werken we met een kleinere kaart. Dan hebben we een beperkt aanbod. 

In het restaurant is 1 consumptie per persoon verplicht.
Wil je geen consumpties kopen maar wel meegebracht eten of drinken nuttigen? Dan is onze Brabants-bonte picknickkaart iets voor jullie! Met deze kaart kunnen jullie eten en drinken aan de picknicktafels bij de ingang van het museum en daarna weer naar binnen. 
Haal de picknickkaart bij de entreebalie.