Basisonderwijs

Al heel wat jaren kent Natuurmuseum Brabant een abonnementsregeling voor het onderwijs. Veel scholen maken daar volop gebruik van. Met dit abonnement kunt u Natuurmuseum Brabant een jaar lang gratis bezoeken. Dit kan in groepsverband, maar ook kunnen leerlingen en docenten individueel het museum bezoeken met de pas. Dan bedragen de kosten maar € 1,65 per bezoek.

De Natuurmuseum Brabantpas is geldig als hij voorzien is van een pasfoto. Een jaarabonnement voor de hele school voor Natuurmuseum Brabant bedraagt voor het schooljaar 2020-2021 € 1,65 per leerling/leerkracht voor scholen uit de gemeenten Tilburg, Goirle en Gilze-Rijen. Het is ook mogelijk om de pas alleen voor leerjaar (bijvoorbeeld alle groepen drie) aan te schaffen: dan kost een pasje € 2,00 per leerling/leerkracht. 
Scholen buiten Tilburg, Goirle en Gilze-Rijen kunnen alleen een pas voor de hele school aanvragen. Een schoolpas kost dan €2,20 per leerling/leerkracht. 

Buiten schooltijd kunnen de leerlingen en leerkrachten het museum op eigen gelegenheid bezoeken voor maar één euro vijfenzestig per keer.
Maak je nog geen gebruik van deze ideale manier om goedkoop het hele jaar gebruik te maken van tentoonstellingen en educatieve activiteiten van Natuurmuseum Brabant? Dan kun je de pas aanvragen door het formulier hieronder in te vullen en digitaal te versturen. Wij regelen dan de rest.

Voortgezet onderwijs

Alleen scholen uit de gemeenten Tilburg, Goirle en Gilze-Rijen kunnen een Natuurmuseum Brabantpas nemen. Met die pas betaal je € 1,65 per leerling/leerkracht per schooljaar. Voor het voortgezet onderwijs is het mogelijk een abonnement te nemen per leerjaar, i.p.v. de hele school.

Ook VO-scholen uit andere gemeenten kunnen een abonnement aanvragen. Met een schoolabonnement betaal je 2,20 euro per leerling. 

PAS AANVRAGEN

Wil je eerst meer informatie? Dat kan bij de administratie van het museum via telefoonnummer 013-5353935 of via e-mail: receptie@natuurmuseumbrabant.nl.