Zaalverhuur

Iets heel anders.....

Kies voor uw bedrijfsevenement, jubileum, conferentie, vergadering of productpresentatie eens een totaal andere ambiance dan u gewend bent: Natuurmuseum Brabant. Op steenworp afstand van het NS-station in Tilburg, centraal in Brabant, staat Natuurmuseum Brabant. En voor wie met de auto komt is er op enkele minuten lopen een parkeergarage met voldoende plaatsen.

Een museumtheater met 80 tot 100 zitplaatsen, vergaderruimtes met uiteenlopende capaciteit, een kleine zaal voor cursus, training, vergadering of productpresentatie, Natuurmuseum Brabant heeft het allemaal.

U kunt uw activiteit combineren met een ontbijt, lunch, diner of borrel in ons gezellige museumcafé.

Al uw specifieke wensen zijn bespreekbaar, als creatieve museummensen doen we niets liever dan maatwerk leveren en zien graag dat onze gasten het naar hun zin hebben.

Tegen een decor van frisse en speelse museale presentaties krijgt uw evenement een bijzonder karakter, het is weer eens iets heel anders dan de doorsnee locaties die u kent.

Mogelijkheden
Heeft u vragen, wilt u mogelijkheden bespreken of direct reserveren? Neem dan contact met ons op via info@spam-protectnatuurmuseumbrabant.nl

Brochure zaalverhuur & horeca
Meer informatie over zaalverhuur en alle horeca mogelijkheden vind je ook in onze brochure. Deze is te downloaden via onderstaande button.

BROCHURE ZAALVERHUUR & HORECA