Tip: Vossenstreken!

Lente! Ook zin om de natuur in te gaan? Goed idee! Op een aantal landgoederen in de omgeving van Tilburg kun je een Vossenstrekenwandeling lopen: landgoed Tongelaar, Haanwijk of Nemerlaer bijvoorbeeld. 

Wat is dat, Vossenstreken?
Vossenstreken is een superleuke wandelapp voor de hele familie met verrassende routes in Brabant en Kempens Landschap die je het hele jaar door kunt lopen. Trek je stoutste schoenen aan en duik samen met buitenbaas Robin de natuur in. Onderweg geeft hij je avontuurlijke en knotsgekke opdrachten, waarmee je leuke verrassingen kunt winnen. En ja, je mag vies worden. Dat wordt lachen!

Nieuwsgierig? Download de gratis app via de AppStore en de Google Play Store. Meer informatie vind je op vossenstrekenapp.com. Via deze link krijg je alvast een voorproefje!

In Vossenstreken vind je altijd een perfecte bestemming voor een wandeling in het seizoen, precies volgens de filosofie van de app: routes met leuke leerzame opdrachten, tussen de drieenhalf en vijf kilometer en altijd (goede) horeca in de buurt. Vossenstreken is een samenwerking tussen Natuurmuseum Brabant, Brabants Landschap en Kempens Landschap. De Tilburgse routes werden mede mogelijk gemaakt door de gemeente Tilburg.