Fan van Natuurmuseum Brabant?

Hebben jullie het naar je zin gehad en lijkt het jullie een goed idee om het komende jaar vaker naar het museum te komen? Dan hebben we iets voor je: de Fanpas! Een soort abonnement voor één persoon of voor een gezin, in flexibele samenstelling (van twee tot zeven personen). Bij het derde bezoek heb je de pas eruit, kun je zoveel komen als je wilt én je steunt er het museum mee. 

Hoe werkt de Fanpas? 
Een Individuele Fanpas voor één persoon kost 35 euro per persoon per jaar. Daarvoor kun je een jaar lang onbeperkt naar het museum, zo vaak en wanneer je wilt (online reserveren raden we aan).

De Fanpas Gezin is bedoeld voor een gezin van 2-7 personen, in allerlei samenstellingen. Dat kan vader, moeder en vijf kinderen zijn, maar ook een single vader met twee kinderen, of een moeder, oma en één kind, plus het oppaskind dat elk weekend komt: het gezin waarmee jij het komende jaar het museum vaker wilt gaan bezoeken. Voorwaarden zijn dat er minimaal één en maximaal twee volwassenen op de pas komen, en dat de namen op de pas worden vermeld. Het is dus niet de bedoeling dat er telkens een ander vriendje meegaat. 
De prijs van de pas is afhankelijk van het aantal personen: voor 2 personen betaal je 65 euro per jaar, en voor elke extra persoon komt daar iets meer dan dertig euro bij. 
Willen jullie met meer dan vijf personen op de Fanpas? Vanaf de zesde persoon betaal je nog maar 25 euro per persoon! 

Je Fanpas kan elk gewenst moment ingaan en is dan een jaar geldig na aanschafdatum. Bovendien krijg je met de pas, naast een jaar onbeperkt entree voor het museum, ook nog eens 25% korting op de entree van Safaripark Beekse Bergen en Dierenrijk! 

Zin in een jaar museumplezier?

Fan worden kan via het formulier hieronder. Vul dit formulier volledig in, dan krijg je van ons een mail met alle informatie. Na betaling sturen we de Fanpas toe.
Je kunt ook een online ticket kopen via de "Fan"-knop, en je bevestigingsmail meenemen naar het museum (geprint of digitaal) bij je eerstvolgende bezoek. Dan kun je je pas daar meteen betalen en meenemen. 

Ja, ik word Fan!