23 en 24 januari stenenspreekuur!

Tijdens dit GEO-weekend kan iedereen terecht met vragen over geologie. Vond je een mooie steen tijdens een vakantie? Heb je nog steeds die steen met die speciale vorm liggen waarvan je niet weet wat het eigenlijk is? Of heb je misschien tijdens een van je reizen iets bijzonders in het landschap gefotografeerd en wil je graag weten wat dat is? Kom dan naar Natuurmuseum Brabant en leg je vraag voor aan een van de leden van de Werkgroep Geologie & Landschap.


Heb je geen vraag? Kom dan ook! Verschillende leden van de werkgroep laten namelijk ook zien wat zij zo interessant vinden aan hun hobby. Bekijk fossielen, mineralen, gesteente, zandmonsters, etc. en misschien raak je zo onder de indruk dat je er meer van wilt weten. Je kunt op beide dagen dagen ook deelnemen aan verschillende activiteiten en …… misschien win je nog wel een prijs(je) tijdens een speurtocht voor de hele familie!

zaterdag 23 en zondag 24 januari 2016, beide dagen van 11.00 tot 16.00 uur. De activiteit zelf is inbegrepen in de toegangsprijs.