Ben je deze vakantie in Natuurmuseum Brabant? Dan horen we heel graag wat je van je bezoek vond! Als bezoeker kun je het museum namelijk beoordelen: hoe kidsproof zijn we?? 

Natuurmuseum Brabant staat al jarenlang in de top tien van de leukste kidsproof musea van Nederland.  Ook worden al tien jaar op rij beoordeeld als 'kidsproof' door kids zelf. Yes! Dat zegt genoeg... Heel hartelijk bedankt inspecteurs!

Wat is dat eigenlijk, Museuminspecteurs??

De medewerkers van de Nederlandse musea zijn benieuwd wat kinderen nou leuk vinden aan (hun) musea. Per slot van rekening weten kinderen zelf heel goed wat ze leuk, lekker of interessant vinden. Je beoordeelt niet alleen of een museum leuke tentoonstelling heeft, maar ook of je het allemaal goed kon zien en of ze aardig tegen je waren. En was de wc makkelijk te vinden? Mocht je zelf allemaal leuke dingen doen?

Die vragen en nog een paar meer kun je beantwoorden op een speciaal inspectieformulier. Vraag aan vrienden, kennissen en familie om op jouw formulier te stemmen en voor je het weet ben je een echte museuminspecteur. Er zijn superleuke prijzen te winnen!
Op museumkids.nl vind je alle informatie. Je kunt er het formulier invullen, allerlei musea vinden en beoordelingen van anderen lezen. Zo bepalen de kinderen zelf het leukste kidsproof-museum van Nederland. Veel plezier!